www.massagewerkt.be
Startpagina » Massage volwassenen

Relaxatiemassage

Ik verwen je met een heerlijke massage door middel van biologische massageolie.  De basis van de massagetechniek is Zweeds met nadruk op zacht.  De kracht van zachtheid is krachtig omdat er geen kracht aan te pas komt.  Massage verspreidt energie over de meridianen, die alle organen met elkaar verbinden, in plaats van zich te concentreren op slechts een enkel orgaan.  Door zacht te strijken, kneden en wrijven wordt de energie in het lichaam aangemoedigd te stromen.  Het gevoel van ontspanning, welbevinden en milde euforie die de gemasseerde ondergaat zijn direct duidelijk maar de diepere effecten van de massage kunnen weken aanhouden.

Ik zou zeggen, kom eens proeven en ervaar zelf wat een massage voor jou kan doen.

Deze massage kan ook met aangepaste aromatische olie voor een verdiepend effect.

Timing en tarief

Volledige body             90 min     80 EUR

Volledige body kort       60 min     55 EUR

Rug, nek, schouders     30 min     30 EUR

Ga je niet graag uit de kleren, voor welke reden dan ook, dan kan ik over je kleren heen masseren of enkel hoofd, handen en voeten doen.  Dit hoeft helemaal niet onder te doen voor een massage met olie, vermits er dan andere technieken worden toegepast.  Aan jou de keuze.  Het is veel belangrijker dat je je kan ontspannen, dan dat je je aanpast aan de situatie.

 

Duo-massage mogelijk op aanvraag.  Dit is tijdig te boeken vermits dan ook mijn massage-maatje vrij dient te zijn.

 

Aromatouch

Hierbij wordt het lichaam verwend met 8 verschillende essentiële oliën.  Deze zorgen voor relaxatie, verhoging van uw immuniteit, pijnstilling en ontstekingswering, als afsluiter volgt een energetische versterking.  Enkel de rug, het hoofd en de voeten worden hierbij aangeraakt.  Daar bevinden zich immers de belangrijkste eindpunten van de energiebanen in je lichaam.  Een heerlijk onderhoud voor je lichaam en geest.

Timing en tarief

1 sessie 40 min  40 EUR

 

Voetmassage

Verwen je voeten met deze heerlijke healing.  Onze voeten dragen ons, dag in dag uit, door het leven.

Tijd dus om ze eens extra in de watten te leggen.  Voetmassage stimuleert de bloedsomloop en verbetert de energiedoorstroming.  Spanningen worden afgevoerd en de aandacht wordt meer naar de voeten gericht.  Zodoende verbetert ook je verbinding met de aarde.  Het accent ligt op het afvoeren van mogelijke spanningen en de diepe relaxatie die deze massage geeft.  En uiteraard een heerlijk voetbadje vooraf.

Timing en tarief

1 sessie 40 min  30 EUR

 

Nieuw:  Massage met Live Soundhealing (1) of klankmassage (2)

 

Optie 1

De kracht van de aanraking en de kracht van muziek gecombineerd.

Tijdens een ontspannende massage word je meegenomen op een muzikale, helende reis.

 

Optie 2

Een klankmassage bestaat uit het ondergaan van de klanken van klankschalen en andere instrumenten (harp, fluit, sansula, stem, ...), dit onderga je liggende op de massagetafel.  Een klankmassage zorgt voor een diepe ontspanning en heling op alle niveaus : fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.  De klanken komen via trillingen ons lichaam binnen.  Ze kunnen letterlijk in elke cel doordringen.  Op die manier kan een klankmassage je helpen je bewust te worden van opgehoopte spanningen in je lichaam.  Laat de klanken, of eerder gezegd trillingen je lichaam harmoniseren en tot rust brengen. 

 

In samenwerking met Dirk Van Passel.

 

Timing en tarief

1 sessie   60 min    60 EUR

 

 

Japanse gezichtsmassage

Dit is een hele mooie massage om jezelf weer in evenwicht te brengen.  Dit omvat een nekmassage, een gezichtsmassage, energetische drukpuntenmassage, lymfedrainage en als afsluiter een heerlijke hoofdmassage.  Geen make-up, bril, lensen, juwelen.

Even de voordelen op een rij :

* helpt bij spanningshoofdpijn

* verstevigt de huid

* afremmen van het verouderingsproces

Opgelet: niet bij zwangerschap en zware acné.

 Timing en tarief

1 sessie       45 min    50 EUR

 

Gembercompressen

Gembercompressen zijn doeken die gedrenkt worden in heet gemberwater en op de rug of op een andere plaats gelegd worden.   De intense warmte en de ontgiftende werking van de gember dringt diep door, verwarmt, ontspant en helpt het lichaam om de afvalstoffen sneller af te voeren. Ze zijn versterkend en zuiverend voor de nieren en bevorderen de circulatie van het bloed. Het zuivert en vergroot de fysieke en energetische doorstroming.

Deze behandeling is ideaal in combinatie met een algemene reinigingskuur van het lichaam.

Timing en tarief

Compressen gevolgd door rugmassage : 60 min     55 EUR